Simrad EK60 Vitenskapelig ekkolodd

Simrad EK60

Brukermanualer

Alle nødvendige brukermanualer kan lastes ned ved å bruke linken “Installasjons- og brukerhåndbøker” på høyre side. Manualene er utgitt på flere formater.

Utvalgte håndbøker er også tilgjengelig som elektroniske bøker (EPUB) og som separate nettsteder. Følg linkene nedenfor.

PDF ( Portable Document Format) er velegnet for utskrift i A4 eller A5. PDF–formatet kan også brukes interaktivt, da alle sidereferanser er klikkbare. For å åpne PDF-filer trenger du Acrobat Reader installert på datamaskinen din. Dette programmet kan lastes ned fra http://www.adobe.com.

CHM-filene du kan laste ned er de som brukes som on-line hjelp på produktet. CHM-filer kan også åpnes på datamaskinen din, forutsatt at du har et Microsoft operativsystem. Merk at CHM-filen må ligge på harddisken din for å kunne åpnes. On-line hjelp filen inneholder den samme informasjonen som referanse manualen.

EPUB–formatet er utviklet for lesebrett og “smarte” telefoner. Bruk nettleseren på enheten din, klikk på linken, og last ned EPUB-filen ved hjelp av funksjonaliteten i operativsystemet. Merk at du muligens må installere en egen applikasjon for å lese boken.

Hvis du er tilkoplet internett med en datamaskin, lesebrettet eller telefon vil du se at utvalgte håndbøker er tilgjengelige som separate nettsteder. Dette formatet kan være den raskeste måten å finne den informasjonen du er på jakt etter.

WWW


INFO

Acrobat Reader

EPUB

CHM

Vi kan ikke holdes ansvarlige for innholdet på tredje parts websider, selv om vi linker til disse sidene. Vennligst gi oss en tilbakemelding hvis du finner ødelagte linker eller sider med upassende innhold.

 
Copyright ©2019 Kongsberg Maritime AS - All rights reserved. Terms of use | Contact information | Website feedback